Üzlethelyiség Pinnyéden!

Üzlethelyiség Pinnyéden!

Egyedül álló lehetőség Pinnyéden!

Győr egyik legkedveltebb részén kínálom eladásra ezt a 228 nm alapterületű ingatlant. Az ingatlan két részből áll, egyik felén igényesen kialakított lakórész az épület elején pedig jól bejáratott élelmiszerbolt található.

Az ingatlan 768 nm telken helyezkedik el, könnyűszerkezetes fából készült, melynek a lakóingatlan felőli részén a felújítás során erősített faszerkezet kialakítására került sor. 3 rétegű műanyag nyílászárók valamint elektromos redőnyök kerültek beépítésre. Fűtése padlófűtéssel, valamint a járólap alatt elhelyezett infrafűtéssel megoldott. A szobákban infraradiátor elhelyezésére került sor.

A lakás részen az amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba került kialakításra, két fürdőszobával, kamrával és gradróbbal. Igényesség, és minőség jellemzi a ház minden négyzetméterét.

Az üzlethelyiség 130 nm alapterületű, mely két részből áll: kávézó, és élelmiszer árulására alkalmas terület. A kávézó részben lottó értékesítése is megoldott. Az üzletben megtalálható berendezések a vételár részét képezik, az árukészlet külön megegyezéssel megvásárolható.

Az üzlethelyiség fűtését padlófűtés látja el, a helyiség klimatizált. Az üzlethelyiségben külön megközelíthető a női és férfi mellékhelyiség.

Az épület hátsó részén található 50 nm-es fedett terasz, mely kiváló helyszínt biztosít a családi rendezvényeknek. A teraszon külön indukciós főzőlap is beépítésre került. Az udvar parkosított, melyen egy tárolásra alkalmas fatároló is megtalálható.

A lakás akár több tevékenység kialakítására is alkalmas (pl: fodrászat, kozmetika), hiszen a környéken egyelőre nem érhetők el ezek a lehetőségek, ahogy az élelmiszerboltot illetően sincs egyéb konkurencia.

Ha olyan ingatlanba fektetné pénzét, ami egy jól bejáratott üzlettel rendelkezik ez a megfelelő választás!

Bővebb információért kérem, hívjon!


Vegye fel Budai Mónika ingatlanreferenssel a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével

Előző ingatlan Ingatlanok listája Következő ingatlan
Hasonló ajánlataink