Kiváló elosztású, korszerű családi ház eladó Nagybácsán!

Kiváló elosztású, korszerű családi ház eladó Nagybácsán!

Kiváló elosztású családi ház ELADÓ nyugodt lakóparkban!

Győr kedvelt városrészében, Nagybácsa családi házas övezetében  ELADÓvá vált 2 nappalival + 3 szobával rendelkező családi ház GARÁZZSAL és tároló helyiségekkel. A teljes közműves telek területe 400 m2, a szélessége 16 m.

A világos, körbe ablakos, ideális méretű terekkel rendelkező lakótér belső kétszintes, az épület nettó lakóterülete 133 m2. Ebből a földszint 76.3 m2, ahol egy tágas nappali, konyha-étkező, kamra, egy szoba, fürdőszoba, mosókonyha, külön WC került kialakításra. A kényelmes lépcsőn megközelíthető az emeleti lakórész, mely nettó 56.6m2, bruttó 76.6 m2 területű, ahol két szoba, nagy nappalirész, s fürdőszoba található.

Az épület alatt egy 20.5 m2 méretű garázs, s összesen 28.3 m2 területű tároló, műhely és kazánház áll rendelkezésre. Az ingatlanban 3 fázis került bekötésre. /3x16A/

A masszív épület 1992.-ben épült, de a folyamatos karbantartásnak, korszerűsítésnek köszönhetően kitűnő állapotban van, megfelel a mai kor követelményeinek. A 38-as tégla főfalazat 15 cm-es külső homlokzati szigetelést kapott néhány éve. A nyílászárók is korszerűbbre lettek cserélve. A födém beton, a fenti szigetelés 30 cm. A tető héjazata Bramac betoncserép.

A központi fűtésrendszernél vegyes tüzelésű kazán és kombi gázkazán is rendelkezésre áll, illetve összehangoltan is működnek. A gázkazán cseréje is megtörtént. A hőleadók radiátorok, a nappaliban padlófűtést is szereltek.

A rendezett, bekerített telek utcafronti kerítése korszerű, gondozásmentes. Az udvar parkosított. Locsoláshoz fúrt kút biztosítja a vízhozamot. A teraszt filagória helyettesíti, bővíthető is. A kellemes udvarban gépkocsibeállót, fedett tárolót, kerti grillezőt alakítottak ki a tulajdonosok.

Az ingatlan kitűnő választás gyermekes családnak, illetve csendet, nyugalmat kedvelőknek!

Iskola, óvoda a közelben található, a Belváros, az Ipari Park gyorsan megközelíthető!

CSOK, hitel igényelhető, intézése díjmentes!

További információért kérem, keressen bizalommal!

Horváth Csilla +3670 321 7759


Vegye fel Horváth Csilla ingatlanreferenssel a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével

Előző ingatlan Ingatlanok listája Következő ingatlan
Hasonló ajánlataink