Új penthouse lakás Győrújbaráton eladó!

Új penthouse lakás Győrújbaráton eladó!

ELADÓ győrújbaráti, örökpanorámás, minden igényt kielégítő penthouse lakás!

Legyen Ön az első lakója ennek az új, extra kivitelezésű ingatlannak, mely használatba vételi engedéllyel már rendelkezik.

Győrújbarát új építésű lakóparkjában, csodás természeti környezetben elhelyezkedő, 2019.- 2020. évben épült korszerű társasház 2. emeleti lakása keresi új, igényes tulajdonosát.

A lakás  bruttó 80.45, nettó 73.18 m2 alapterületű, kevés ferde falsíkkal. A nettó lakótéren kívül kettő, egy konyha-nappali kapcsolatos, 14.5 m2-es és egy 5.9 m2 területű, szobához kapcsolódó terasz került kialakításra.

Elosztását tekintve az amerikai konyhás nappali mellett 3 szoba, fürdőszoba, egy külön WC található. A közlekedőkben hosszan beépített szekrények nyújtanak lehetőséget tárolásra.

Az ingatlant tulajdonosai fejezték be kulcsrakészre, magas minőségű anyagok beépítésével, beszerelésével, mely igaz a burkolatokra, fürdőszoba szerelvényezésre, villamos szerelvényekre, beltéri ajtókra, beépített bútorokra egyaránt. A konyhabútor is minőségi munka, gépekkel teljesen felszerelt.

A fűtést és melegvizet saját kondenzációs kazán biztosítja, padlófűtést szereltek az egész lakásba.  Az elektromos eszközök távirányítással /okos otthon rendszerrel/ is működtethetőek. / redőnyök, fűtés, klíma, terasz árnyékoló/

Az ingatlanhoz egy zárt udvari, saját parkoló tartozik, mely benne van az árban. A földszinten található kerékpártároló, babakocsitároló a lakók kényelmét szolgálja.

Amennyiben családias, csendes, nyugodt környezetbe, kulturált közösségbe vágyik családjával, ideális választás!

További információért kérem, keressen bizalommal!

Horváth Csilla

+36 70 321 7759

 


Vegye fel Horváth Csilla ingatlanreferenssel a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével

Előző ingatlan Ingatlanok listája Következő ingatlan
Hasonló ajánlataink